Hocam üreteceğiniz şey gerçek bir ürün olmak zorunda değil sanaldan, var olmayan şeyleri satarak milyonlar kazanabilirsiniz üstelik dolandırmak zorunda da değilsiniz
İhtiyaç olan şeyi üretin örneğin burada görüyorum google adsense/ads konularında şikayetçi bir sürü arkadaş var ben zamanında benzer tarz bir sistem yaptım yazılımı bana ait isterseniz github linkini paylaşabilirimde... Yani şunu demek istiyorum birsürü kişi bundan şikayetçi ve bunu kullananların tek isteği google aramasında çıkmak ta değil amacı web sitede çıkmak olan kişiler de var yani siz bu kişilere ulaşıp reklam sistemi yönetebilirsiniz kendiniz google ın yaptığı gibi aracılık yapabilirsiniz. Benim yazdığım script çok basit bir şey kalıyor ama zamanla gelişir tabi....
Sadece bu alanda vs değil her konuda forumda insanların şikayet ettiği şeylere bakıp çözüm üretebileceklerinizi listeleyip yapmaya çalışabilirsiniz çünkü burda 1 tane konu açılıyorsa aynı sorunu yaşayan bir sürü kişi var demektir bu da potansiyel müşteri hedefleriniz demektir...