sametdemir38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
73 tl ( ruhi ) + 61 tl ( afgan rasulov ) total 134 tl dir size kim 30 tl dedi bilmiyorum ama 30 tl sizin için büyük bir paramı demeniz sadece kalitenizin düşüklügünden başka birşey degil
İnsan zihni algısının ötesine geçemiyor. Çok kötü bir çevrede büyüdüğünüzü düşünmeye başladım. Size düzgün bir dille yardım etmeye çalışan bir insana yaptığınız yakıştırmaya bakın. https://www.udemy.com/uzmanindan-you...me-formulleri/ 28 liradır. Udemy üzerinde eğitimleri genellikle 28-30 lira civarına alabilirsiniz. Ancak sizin gibi bir insana yardım etmem anlamsız olur.

Zamanınızla paranızı karşılaştırın demek istedim. Hangisi daha azsa diğeriyle açığı kapatabilirsiniz. Paranız yoksa 30 lira büyük paradır. Ancak zamanınız çoktur ve tek tek ararsınız. 3 aylık üyeyle 11 yıllık üyeyi birbirinden ayıran bir deneyim olarak burada dursun yazılarım.

Bu arada insanların kalitesi olmaz, malların kalitesi olur. Ülkede birçok kaliteli mal bulunmaktadır. Orası ayrı bir durum.
Zihninizi değiştirmek ve geliştirmek için bir değil, binlerce eğitime katılmanız gerektiğini görüyorum. Size kimse yardım edemez, kendinizden başka. Daha fazla yazışarak birbirimizin vaktini çalmayalım. Hayatta bol şans diliyorum. Umarım sizin için her şey çok güzel olur.

se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Puahahaha bu iyiydi
Profilinize bakınca 36 yaşında olduğunuzu görüyorum. Kanalınızından gördüğüm kadarıyla güzel bir mikrofonunuz var. Youtube trend videoları izleyen 16 yaşındaki çocuk gibi davranmasanız çok iyi bir insan olduğunuzu düşünecektim. İyi çalışmalar dilerim. Birbirimizin vaktini çalmayalım. En çok izlenen videolar sizlerin olsun.