Kesinlikle yap.
Ben üniversite sınavına hazırlanırken evde okulda tek bir test çözmedim.
Her gün dershaneye gittim, ama dershanede zorla çözdürdükleri tarama testleri dışında tüm sene boyunca evde 1 saat ders çalışmadım.
Herkes benim tembel olduğumu düşünüyordu. Zaten bu rahatsızlığa sahip insanlara tembel diyorlar.
Bir işe başlayamama, söyleneni yapamama, ödevlerini sorumluluklarını yerine getirmeme vs...
Bu rahatsızlığa sahip olmayanlar ruh halini anlayamıyorlar, olay tamamen kafandaki fikirleri organize edememekten kaynaklanıyor.
Senin yarına hazırlaman gereken bir ödevin var, ama aslında çok da önemli olmayan basit bir sunucu problemi ile sabahlayabiliyorsun.
Bir web sitesi hazırlaman gerekiyor ve sen sadece 2 gün font seçimine harcayabiliyorsun, oysa 2 günde sitenin tüm veritabanı ve session sınıflarını yazarsın.
Bu bir rahatsızlık, ben üniversite sınavı döneminde böyle bir şeyin farkında bile değildim.
Bütün sene evde 1 saat ders çalışmayınca 5. tercih Ankara İletişime girdim.
Eğer senin gibi farkedip üzerine gidip çözmeye çalışsaydım çok daha iyi bir üniversite ve bölüm kazanabilirdim.
Abi ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi Spora gidicem bu sorunun üstüne gidicem artık. Teknolojiden bir süre uzaklaşıcam yediklerime dikkat edicem eğer hala aynı sorunlar olursa doktora gidicem.