Karadelikler hakkında onlarca video izlemişimdir. Karadeliklerin içine girebilirsek biz de küçülüp bıdı bıdı...Bu teoriyi ortaya atanlar sanırım metil alkol eşliğinde yapmış bunu.

Dünya bir karadelik tarafından yutulmuş olsaydı büyüklüğü pinpon topu kadar olurdu.Bu kadar yoğun bir kütlenin içinde yaşam olabildiğini iddia edebilmek de güzelmiş bence düz dünyacılarla kıyasıya yarışır.

Evrende sonsuz gibi görünen bir döngü var.Karadelikler galaksilerden ve yıldız sistemlerinden parçalar koparıyor, böylece büyümeye devam ediyor.Belki milyarlarca yıl sonra karadelikler etrafındaki tüm kütleleri yutacak ve birbirine çok yaklaşacaklar.Daha sonra birbirini yutmaya başlayacaklar.En son evrede bütün karadelikler tek bir karadelik halini alarak, kendi çekim gücüne karşı koyamayacak ve çok büyük bir patlama olacak.Kahretsin yine en başa döndük.İşin yoksa milyarlarca yıl yaşam oluşmasını sonra evrilmeyi bekle, işimiz gerçekten zor.