BakalimBilelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah be hocam, işini iyi yapan kaç expertiz var Allah aşkına. Adamlar o kadar yüzeysel çalışıyorlar ki kalitesi boyasız göçük düzeltme işlemini bile çakamıyorlar. Özetle expertizler de pek güvenilecek yapıda değil. Tabi isim yapmış, kökleşmiş oto expertizlerini ayrı tutuyorum.

1.6 ya 4 ileri koymak da hakkaten saçmalık. Ben de 1.1 i10 var, 4 ileri ama bunun surata bu gider😁
4 ileri otomatikler ciddi ciddi 100'den sonra boğuluyor.Onu geçtim yokuşta'da boğulduğu oluyor.Birde turbosu'da yok of of diyorum.Geçen onu düşünüyordum eski aracım 1,6 mazda 3 idi.Adamlar konfor olsun donanım olsun süper araç yapmışlar.Sen kalk 1.6 araca 4 ileri vites koy.Abi araba benzinde gitmiyor ki LPG'de hiç gitmez.Öküz gibi bağırıyordu.Mazda en son çıkardığı kasada şükür 7 ileri şanzımana geçebildi.Arabaya koltuk ısıtmasından tut her donanımı koy ama 4 ileri vites koy oldu mu şimdi.

Eğer o donaımdaki araç ülkemizde dizel hemde 6 ileri şanzımanla zamanında çıksaydı şu anda 2010 modeli en az 70 bine gidiyordu.Mazda bilerek ülkeye araç da göndermiyor kota koyuyor.