Hocam kimsenin sözune itibar etme 2. El olayinda expere götür arabanin herseyini solesin kafana yatiyorsa al örnek ben ayni hatayi yaptim araci aldim motoruya goturdum tamam iyi dedi kopartacida okeyledi aracin tasiyici ucunda kirik varmis taklaya kadar yolu var lastik degisirken kirildi allahtan kirildi basima birsey gelmedi inekler bile bilmedigi otu yemezmis isi ehline birakmak gerek aracin evveliyatini disardan bakinca yada ayni modeli kullanan bilemez aileni tasiyacaksin riske edilecek bir konuda degil ekspere götür onlar motor ömrünü kazasini herseyini soylerler
Ah be hocam, işini iyi yapan kaç expertiz var Allah aşkına. Adamlar o kadar yüzeysel çalışıyorlar ki kalitesi boyasız göçük düzeltme işlemini bile çakamıyorlar. Özetle expertizler de pek güvenilecek yapıda değil. Tabi isim yapmış, kökleşmiş oto expertizlerini ayrı tutuyorum.
4 ileri vites alma derim.Kullandım araba gitmiyor.100 den sonra hayvan gibi bağrıyor.1.6 motora neden 4 ileri koyarlar anlamış değilim.Ha şanzıman taş gibi oluyor orası ayrı.Hiç sorun çıkarmaz bakımı yapıldıysa.
Sen şimdi 6 ileri tork konvertörlü vites deseydin o km'de garanti sorun çıkarır derdim sana.Paran çıkışıyor ise 1.3 dizel opel astra al.2010'dan sonrası olsun ki 6 ileri kömürsüz vitesi olsun.
1.6 ya 4 ileri koymak da hakkaten saçmalık. Ben de 1.1 i10 var, 4 ileri ama bunun surata bu gider😁