Merhabalar, şuan google my business konusunda oluşan durum şu; Dünya geneli aşırı bir spam konum olduğundan dolayı Google şikayet edilen veya düzenleme yapılan işletmeleri hemen askıya alıyor. Daha sonra işletme sahipleri bunun farkına varıp google ile irtibata geçerek durumu anlatıyorlar. Eğer işletme gerçek bir işletme ise tabela istiyorlar ve yeri tekrar açıyorlar. Değil ise tamamen kapatıyorlar. Aslında bu google'nin sahte işletmeleri kapatmak için uyguladığı hızlı bir yöntem ve yaklaşık 2 aydır böyle. Tabi hal böyle olunca hızlı kapanmalar gerçekleşince şikayetleri de ciddiye alıp hızlı işlem yapıyorlar.
Sizin konuya gelince, bu ******** oğlu şerefsizler google den aradıklarını iddaa edip, insanları dolandırıyorlar. Google'nin harita servisi ücretli değil ve hiç bir şekilde ücret karşılığı kapatamazlar. Ama güvenilir doğrulayıcı dediğimiz bazı kişiler var bunlar kolay konum ekleme/kaldırma yapabiliyorlar. Bunlardan birininde yapabileceği kesindir. Ve size de yapılan budur ödeme yapmadığınız için şikayet edilerek veya güvenilir doğrulayıcı aracılığı ile kaldırmışlardır.
Burada yapacağınız tek şey ben detaylı anlatım yaptım oraya bakarak google ile irtibat kurunuz eğer doğrulama yaparsanız sonra ki şikayetler de kapanma olasılığı çok düşüktür.
https://www.eyupoglumedya.com/google...ya-alindi.html
Hesap askıya alınmadı aslında ödeme istediler vermeyince hesabı kalıcı olarak kapat seçeneği seçilmiş. Hesaba ulaşamıyoruz telefon ve adres değişikliğinden dolayı doğrulayamıyoruzda.