Merhaba değerli R10 severler, uzun yıllar hep daldan dala atlayıp proje peşinde koştum. Aldığım alan adlarından, kurduğum sitelerden şükür ki zarar etmedim ama kâr'da etmedim. Şimdi ise elimdeki tüm alan adlarını, siteleri çıkartıp tek bir siteye yoğunlaşıyorum. Bu sefer kafaya koydum ve kesin başaracağım diyorum.
Yanlış anlamayın lütfen bu başarımda kendim kâr etmeyeceğim. Şu an için sitemde Adsense mevcut ama hiçbir şekilde cebime girmeyecek o para, aklımdaki proje sokak ve barınak hayvanları için az da olsa bir gelir sağlamak. Sosyal medyada herkes yardım istiyor, çok özür dilerim bazıları amaçsız bir şekilde dileniyor! Yardım isteyen kişiye mamasını göndermemize rağmen (15 kg.), hâlen çevremden mama talebinde bulunuyor ve bunu herkesten istiyor maalesef.
Ben dürüst olayım yazar arıyorum, güvendiğim insana gözüm kapalı da teslim etmek istiyorum siteyi ama gel gelelim kimse oralı olmuyor. Ben bu siteyi blog yapıp, özgün makaleleri basıp iyi yerlerede getirebilirdim çok rahat ama yardımlaşma platformu olsun amacı ile kurdum ve gelen kazancı da o canlara harcayayım dedim.
Bana R10'da çok fazla dostum destek oldu onların emeklerini kesinlikle göz ardı edemem, her konuda destek oldular sağ olsunlar var olsunlar. Amacımın samimiyetine inandıklarını düşünüyorum R10 ekibinin ve konu açtığım vakit herhangi bir uyarıda bulunmadılar. Katkısı olan, desteği olan, seven, sevmeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
Hayvanlar.net Yönetimi.