böyle bir eğitime eklerken sadece satış konularından yola çıkarak mı eklediniz isimleri hocam, ben kendime hiçbir zaman eğitmen olarak görmedim. Diğer arkadaşlar bu işte uzman olduğunu söylüyor ve kazanç garantisi veriyor, ben kazanç garantisi değil hizmet sunuyorum ve sistem kurulumu yapıyorum sadece. İsmimi kaldırmanızı ya da bu yorumu konuya eklemenizi rica edeceğim sizlerden
Ankete eklenen isimleri pinterest kategorisinde konuları inceleyerek ekledim. Sizde konunuzda istenildiği takdirde eğitim vereceğinizi belirtmişsiniz.
(Dilerseniz 75 TL Canlı Eğitim ile Tüm Eklentileri Size Sağlıyoruz!) +25 TL Fark İle Nasıl Yapıldığını Öğrenin! Bundan Sonra Kendi Sitelerinizi Kendiniz Kurun!
En güzel eğitim
kendini geliştirmekten geçiyor bence. Yoksa eğitim alayım; Adsense'den 4 - 5 haneli rakamlar kazanayım tamamen hayal olmakta
Ayrıca eğitim satan arkadaşlar bence eğitim değil, tecrübe satıyor. Sıfırdan bir otomobil tasarlamak (üretmek) zordur, ancak iskelet ya da benzeri bir altyapının nasıl yapılacağını öğrenmek size zamandan tasarruf sağlayacaktır. 6 ay sürecek üretim sürecini 5 aya indirmek bile çok büyük faydadır.
Ankette ismi geçen ya da geçmeyen herkesin muhakkak ki saatlerce araştırması olmuş, araştırmalar ve sonuçlar doğrultusunda tecrübelerini aktarmaya başlamış olduğunu düşünüyorum.
Düşüncelerimi otomobil örneğiyle resmetmişsiniz, teşekkür ederim. Amacım sizin de belirttiğiniz gibi işin detaylarını açıklayan hazır bilgi ve tecrübe ile süreci hızlandırmak. Takıldığım yerde eğitim aldığım arkadaştan yardım almak..
Anket düzenlemiyor. Konuyu düzenleyip ekliyorum.
hiçbiri diye bir şık göremedim ben?
Hiç biri şıkkı anketin amacına aykırı
En iyi eğitim kendi tecrübelerinizdir. Matematik dersi almıyorsunuz dikkat edin.
Bir işte tecrübe kazanmaktansa tecrübesini kanıtlayan birisinden eğitim almak mantıklı değil midir?
@Tasarimix; Ne olursa olsun desteğini esirgemedi. Sadece eğitimle kalmadı abiliğini de esirgemedi. Egitimi satıp köşesine çekilmek yerine benle beraber oldu herşeyde yardımcı oldu.
Anket düzenlenmiyor. Konuyu düzenleyip ekliyorum.