Haklısınız, biraz benim de acemiliğime denk geldi, platformda yeni sayılırım. Ürünü teslim alıp yorum yapanlardan dolayı aldandım açıkçası.
Yorum yapma kısmı da birazcık Sıkıntı şöyleki size anlatayım hocam. Şimdi hepimiz r10 da arkadaş dost ediniyoruz. Böyle kişiler gerçekten do-landırıcılar bu işte çok daha başarılı hızlı arkadaşlık kurup konusuna yorum isteyebiliyor. Ve karşılıklıda yorum yapılabiliyor. Bu gibi durumlarda oluyor. Yani üyelik tarihi her zaman dikkat edilmesi gereken bir durum. Özellikle hızlı şekilde güven toplamış kişilerden ben r10 a üye olduğumda ilk 8 ayda kendi satış konum yoktu 8 ayda max ticaretim o zaman 12 diye hatırlıyorum.Şimdi ticaret yapmaya başladığımda 4 ay içinde daha 30 olmuştum. Yani doğru ticaret yapsan dahi ilk zamanlar çok düşük satış yapılır. Yeni üyelerde mesela bunların örneği çoktur. Son 6 ayda hatırladığım üyeler, mori, kılıc ikiside 1 yıllık üye bile değillerdi tonlarca kişiden ticaret almışlardı. Vetonlarca ödeme alıp kayıplara karışmıştı. hepsi ilk yaptığında 2-5 tane kişiye işini en iyisini yapıyor zarar etseds yapıyor daha sonra büyük paralar alınca ortadan kayboluyorlar. Ve o 2-5 kişi her konusunda fedai oluyor 😊 Eğer biri yeni üye ve çok övülüyorsa ondan uzak durun