ustunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Classic ASP veya PHP'den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum daha çok dizin izinleriyle alakalı diye düşünüyorum dizin izinlerinde sorun olduğu için upload ettikten sonra aynı izinler resmede geçip sıkıntı yaratıyor olabilir izinleri kontrol etmenizi tavsiye ederim.
oktayman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok phpden kaynaklı olmaz, verdiğiniz resimde dosya adında türkçe karakter(ç) olduğunu farkettim, onu kaldırıp dener misiniz.
dosyalar yüklediğiniz klasörde görünüyor mu, tüm yazma/okuma izinlerini verdiniz mi.
birde web tarayıcıda resmin üzerine sağ tıklayın ögeyi denetle yapıp resmin src'sinin doğru olduğundan emin olunuz, bazen üst dizine düşebiliyoruz
Hocam doğru izinler ile alakalı şuan resimlerin birinin izinlerini kontrol ettim izinleri verilmemiştir. Tekrar verdim sorunsuz çalıştı. Ama sorun şöyle ki klasöre izin veriyorum ama izinleri kabul etmiyor.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
persits olan bir yere geçmeyi deneyin bu aralar windows sunucusunda lisans ücretlerinden firmalar ya satmıyor satsada en ufak sorunda iade ediyor. alastyr bu konuda iyi. Ben enson hostlab aldım bazı sıkıntılar oldu ama çözüldü. Son günlerde de bir yanlış yapıp vargonenden aldım adamlar ne istesem güvenlik yapamayız diyor güvenlik diye hostingi kullanamıyoruz
Hosting firmalı artık bıktırmış durumda hocam