Bence de yazılım konusunda kendinizi geliştirin, her nekadar devlet memurluğu garanti bir meslek gibi görünse de bana göre modern kölelik,
R10 da birkaç arkadaş kafa topu isimli mobil oyun geliştirdiler, oyun baya iyi yerlere gelince Amerikalı bir şirket oyunu satin aldi, söylenilene göre yurtdışına satılan Türk şirketleri içerisinde satıldığı mebla açısından ilk 5'teler (internet yazılım ile alakalı satılan şirketler içerisinde)
Yine udemy platformunun sahibi bir Türk, udemy'nin piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde
https://youtube.com/watch?feature=yo...&v=I_x3_Wsv6IU
haklısınız farkındayım ama ilerde sorumluklarım artarsa çocuk falan böyle freelance kovalayamam düzenli sabah git akşam gel bir iş lazım olabilir onu da düşünüyorum ama bilmiyorum akışına bıraktım
Sağlam bir dayınız yada amcanız varsa hemen atanabilirsiniz. 50 ve 55le memur olanlar var bu ülkede çünkü, yeterki yukarıda yakının olsun arkanda dursun desteklesin.
Torpile karşıyım ya bizim hakkımız yeniyor diye bizim de hak yemeye hakkımız olmuyor. Bakıcaz artık sürece illa rızkımız vardır bir yerlerde