Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
10-12 seneyi aşkın süredir site işleriyle uğraşıyorum fakat tatmin edici bir rakam kazanamadık gitti. bir süre bırakıp oyun sunucusu işlerine yöneldik ondan da kazanamadık yine site işlerine daldık. eskiden yine pagerank olayı vs. vardı kazanırdık az çok. şuan blog ve film sitem var fakat ziyaretçi yakalamak artık çok zor olmuş. ne kadar özgün olsa da. eskiden rahat 4-5 k yapıyorduk. gerçekten soğumaya başladım site işlerinden. adsense 0.01 kuruş veriyor. link kısaltma servisini denemek için ekledim ufak hitli siteme yine iyi veriyor 5 lira falan kazandırmış. ama bu link kısaltma olaylarını da yapmak için hit lazım nasıl bir yöntem uygulamak gerekiyor. instagram sayfa açtım doğal olarak 3 k ancak kasabildim gitmiyor daha. bu adamlar nasıl milyonlara ulaşıyor hileleri taktiği vardır elbet ona bile para lazım. pinterest olayına baktım fazla araştıramadım henüz kimileri bitti demiş. sizce neye yöneleyim ne yapayım? işsiziz gerçekten sağlam bir iş yok piyasada. bir yere girdim 3 ay izinsiz çalıştım dayanamadım daha fazla. bilemiyorum nasıl evlenip yuva kuracağız gerçekten şartlar çok zor. en azından internetten 3-5 kazansakta iyi