bu aldığım alan adına dair içerik oluşturabilecek bilgiye sahip değilim. Bununla birlikte web kodlama vs. tarzı işlerle de uğraşmıyorum fakat bu aldığım alan adıyla birlikte bugün yoğun bir şekilde web tasarımı ve kodlamayı öğrenmeye başlayacağım gibi gözüküyor. Aldığım alan adı tarihle alakalı ve tarihim gerçekten çok kötü. (üzülerek söylüyorum tarihimizi bilmemek gerçekten çok utanç verici bir şey o yüzden tarihe ilgi duyan ve bir nebze seven arkadaşlardan da özür dilerim) Bu alan adını alma sebebim biraz olsun hem tarih bilgilerinin içine girmek istemem hem de sıkı bir sorumluluk almaya çalışmam. Uzun lafın kısası ise ne gibi adımlar izleyeceğimi çok bilmiyorum bilgi toplarken ve topladığım bilgileri doğruluğunu ispatlamak vs. olsun bunları yapmak zor olacak bu yüzden sizden ricam nelere dikkat etmeliyim bu süreç içerisinde önereceğiniz sayfalar youtube kanalları var mı? Bilgiye kendi araştırmalarımla ulaşmam gerektiğini biliyorum fakat çok fikir sahibi birisi olmadığım için de kusuruma bakmayın. Umarım beni anlamışsınızdır teşekkürler.