bu durumda gercekten ihtiyacı olan birisi heyecanla yazıp insanların hevesini kırabilir burda geyik yok burda tahrik var bence.
burada bircok insan host almaya bile zorlanıyor iken siz bu tarz bir geyik içine neden girersinizki ?
Konunun içeriği belli, 64GB Ram'li, 20 core işlemcili, 960GB SSD'li bi' dedicated serveri kim kime veriyor? Yıllık değeri 10 bin lirayı bile geçebilecek olan bu sunucunun 5 yıl sonra bile hediye olarak birine verilmesi pek olası değil. Kusura bakmayın arkadaşlar, konunun geyik olduğu gayet belli. Neden olayı insanlık suçuna çeviriyorsunuz, başka konular üzerinden dram yaratıyorsunuz? Lütfen.
bi 4-5 sene geçsin yaptığın işeler az ters gitsin pm isteyenler cvp vermesin bişy sor cevap bulama ondan sonra sende yavaş yavaş bize benzersin 12 gün olmuş daha bende ilk geldiğimde sırf maxi geyikte takılıyordum videolar falan
Tartışma yaratıp buna devam etmek istemiyorum, 12 gün olmuş olabilir, ancak dediğiniz gibi Maxi geyikte hiç takılmadım, bugün denk gelmesi üzerine gördüm ana sayfada o kadar. İşler ters gidebilir, PM isteyenler cevap vermeyebilir, bunlar sinir bozucu olabilir haklısınız. Ama bunlara konu sahibinin suçu ne, ben konunun açılmasında "birisini yerin dibine gömeyim" gibi bir amaç göremiyorum. Güldürmek istemiş o kadar, gülmeyen, gülmediği için arkadaşın üstüne gitmek zorunda mı? Hararetli bir tartışmaya dönsün istemiyorum lütfen. Sadece düşüncelerimi yazdım, tıpkı sizler gibi.