ülkede adalet ve yargı sistemi baştan aşağıya bozulmuş durumda,tahminimce nedeni de bu sistemi düzeltme yoluna gitseler kendilerine de zarar vereceğinden,bu işlere el atmıyorlar..

r10 da çok buyuk vurgun yapan bır o.ç vardı bilirsiniz buyuk para kaldırıp gitti,millete namazında niyazında görunuyordu,oruç tutuyordu vsvs(bunu belırtmemin sebebi din i kullanması)

bu şahıs hakkında adliyeye gıdıp suc duyurusunda bulundum,savcı bana;yanlız bız para konularına bakmıyoruz bılgınız olsun dedı,bende tamam sayın savcım dedım ..adliye sarayına gırdıgınızde mesela bu konu ıle ılgılı nereye cıkmamız,gıtmemız gerektıgı konusunda kımse kımseyı bılgılendırmıyor soracak kımsede bulamıyorsun içerde bınlerce ınsan ve yüzlerce oda olmasına rağmen..

neyse sadete gelecek olursam;öyle bır dosya sundumkı cumhuriyet savcısına ,şer..siz in kaçacak hıc bır yönü ve tutunacak hıc bır dalı kalmamıstı..buna ragmen 15 gun sonra eve kagıt geldı kovusturmaya gerek yoktur kişiler arasında anlaşmazlık vardır gerekcesı ıle..

yanı bende gıden 3000tl ıle kalmıştım,ayrıca bu dava gerektiği gibi devam etseydi buforumda 1trilyon tl tutarında dolandırılan arkadaslarında yüreğine su serpilecekti.ama ne yazıkki o suyu d0landıran dümbük içti

bu işler böyle işlememeli kesinlikle.ve suçlu suçunun bedelini ağır ödemeli,suçlu ile suçsuzu bırbırınden ayırt etmeli