ucg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ucg;
Kendi kendinize oy vermek yok hocam Ankete sizi eklemeye çalıştım. Anket düzenlenilmiyor..

Missery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimci nasıl olunuyor ki 🙂
Yorumunuzda ironi var gibi Konudaki ana fikir nasıl eğitimci olunduğu değil kaliteli referansları olan eğitimcinin nasıl bulunabileceği. Ki bunun için konuya ankette ekledim.

arnold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en iyi egitim deneme yanılma yöntemidir. egitimci dedigin insanlarda senden ekstra bir şey yapmıyor.
Deneme yanılma yöntemi zamanı ve parası bol olanların işi. Cebinde paran yoksa, zamanın darsa gideceğin yolları geçmiş kişileri bulup ücreti mukabilinde ders almak gerekir. (Şahsi düşüncem)

ozcanbodr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anket düzenlenmiyor. Konuda ismi geçen ankette olmayan üyeleri ilk postta belirteceğim.

Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bilgin olmayarak sektöre girersen zorlanırsın öğrendiklerinle kalırsan yerinde sayarsın Pubmed e hem site kurdurdum hem eğitim aldım şuan yine site kurduruyorum.
Sizinle aynı düşüncedeyim. Üst kısımda da belirttim. Yineliyorum. Cebinde parası olmayan, zamanı dar olan kişi yol açmakla uğraşmaması gerekir. Hızlı yol alabilmesi için mevcut yollardan o yolları tamamlayan kişilerle yolculuk yapması gerekir.

finansbilgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beni yazmıssınız teşekkür ederim ankete Eğitim vermiyorum özel isteği olanlar haricinde. Herkes uzman zaten
Ben teşekkür ederim. Pinterest kategorisinden konular vasıtasıyla aldım nickleri. Muhtemelen sizin eğitim - kategori satış - tavsiye konunuzda üst sıralardaydı, ankete ekledim.