Bahsettiğiniz yönteminde beraberinde getirdiği problemler var, bu yöntem sadece pinterest automatic'de kullanılan bir yöntem değil, özellikle Rusya üzerinden tema yada eklenti satışı yapan ekiplerin kullandığı bir yöntem. Konuyu açan arkadaşın muhattap firması biz değiliz bu arada bunun bilgisini vereyim, ben konuya sonradan görüp dahil oldum. Fikrimi beyan ettim, herkes birbirinin fikrine katılmasa da saygı duymak durumunda, ben sizin fikrinize saygı duyuyorum ancak şuanki kullanılan yöntem en sağlıklı yöntem konumunda gibi görünüyor. En azından bizler için öyle, konu hakkında farklı fikirler ya da çözümler ortaya atılabilir, çok değişen bir şey olacağını sanmıyorum, bir gün bu konuda tam anlamıyla çözüm olabileceğinide teknik olarak düşünmüyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Bizim nacizane düşüncelerimiz. Bende fikrimi ve bununla ilgili izlenimimi aktardım. Sonuçta son kullanıcı pekte madur olmaz, bir alır iki alır baktı bu iş maliyetli olur gider themeforest gibi yerlerden alır, umrunda bile olmaz.
Benim görüşüm elin yabancısı kazanacağına kendi insanımız kazansın, biz bize olalım. Para ülkemizde kalsın, sizler daha fazla kendinizi geliştirin. Türkiye'nin yanı sıra dünyaya açılın.
Özel bir sektörde orta düzey bir yöneticiyim, iş hayatında en iyi müşteri şikayet eden müşteridir bizim için. Çünkü bu müşteri sizi kazanmak ister, bizde bu müşteriden aldığımız geri bildirimlerle kendimizi geliştiririz. Ama şikayet etmeyen müşteri bizim için kötüdür, umrunda olmaz beğenmez ses te etmez bir bakmışsın gitmiş işini gördüğü hangi firma varsa onunla çalışır, kaybeden o değil biz oluruz.
Amacım ortamı germek değil, sizlere geri bildirimde bulunmak ve son kullanıcı olarak taleplerimizi iletmek. Hakikaten çok güzel işler çıkartıyorsunuz ama kanımca bu lisans yüzünden herkes uzak duruyor.
Daha fazla cevap yazmayacağım yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
Bende iyi çalışmalar dilerim...