@Agoge; hocam ben sizden de tama almıştım madem konu açılmış duygularımı da buraya yazayım. Bir Medya teması almıştım ve tema sitemde çalışmadı (Birçok tema denedim hepsi çalıştı bi sizin bu yeni çıkarmış olduğunuz tema çalışmadı) Size bu konuyu anlattım sizde hosting değiştirin falan dediniz hostingi ben 2 yıllık olarak almıştım bu durum sizce mümkün mü? Ayrıca Hosting Türkiye'nin en iyi Hosting firmalarından olan Veridyen de barınıyordu. Ve tema için gerekli her şey vardı. Neyse ısrarım üzerine bir tema teklif ettiniz mecbur o kadar para verdik dedik Bir portal temasını kurmak zorunda kaldık. Tamam her şey güzelken bu seferde temanız cache eklentisi ile düzgün çalışmadı ve sonuç ne mi? verdiğim ücret boşa gitti . Tabi ki bu olayı dile de getiremedim çünkü siz sorunun hosting şirketinden olduğunu söylediniz ama ben olmadığını birden çok kez anlatsam da anlamadınız. Ve bu temayı o kadar kullanmak istedim ki her gün temanın çıkış tarihi için sitenizi ziyaret ediyorum sonuç hüsranlı bitti maalesef.... (Bu arada ticaret gerçekleştirmemize rağmen size ne + nede- ticaret verdim)