atelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En yakın zamanda bence pılını pırtını topla ordan uzaklaş bence turhost pahalı ama eniyisi
Maksim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi yıllardır turhost gibi firmalar varken su nitro nasıl ekmek yiyor anlamış degilim konum itibariyle dünyada sayılı kötülerden birisi bence.
walla turhostla görüştüm ama onlarda uzak mysql erişimlerinin olmadığını belirttiler. ayrıca dediğiniz gibi diğerlerinden biraz daha pahalı.

Salimcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir hosting firması %100 uptime vermez. Bir çok hosting firması kısa süreli kesintiye uğradı araştırabilirsiniz benim küçük ölçekli kullandığım (Domainhizmetleri.com'da kesintiye uğradı 15 saat sitelerim kapalı kaldı forumda da konusu var) sadece natrodan sebepli bir sonuç değil. Çoğu hosting firmasında şu an sorunlar var yedeklerinizi alın derim. buna ek olarak zamanında turhost kullandım destek sisteminin sürekli ulaşılamaz duruma gelmesi nedeniyle bıraktım her konunun altında bu kadar köpürtülmesine de anlam veremiyorum.
yorumunuz için teşekkür ederim. yedeklerimi aldım. inşallah sorun olmaz artık. farklı bir çözüm arayacağım.

Disaahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Firma ile görüştük sözleşmede uzaktan bağlantı hizmeti belirtilmiyor ek olarak verdiğimiz hizmetti güvenlik için devre dışı bırakıldı. Tekrar aktif olacağı kesin değil denildi.
aynen banada nezaman tekrar açılır bişey diyemiyoruz dediler. bende yedeklerimi aldım tek bir firmanın altında topladım. site ve mysql i aynı platformda çalıştırıyorum mecburen.