Sn. Utku bey,

Sizin söylediğiniz borç yükü kaç milyon TL'dir ve kaynaginiz nedir ?

Halka açık şirketlerin borç oranı ve bilançosu rahat bulunur.
Yapmış olduğunuz beyan yanlış ve yalandır.

SPK kanuna göre kamu açık alanda halka açık sirketler hakkında yanlış ve yalan bilgiler sunmak Piyasa Yapiciligina Muhalefet suçudur.

Lütfen borsa şirketleri hakkında bilgi verirken gerçek verileri -komsudan duyma enişteden duyma vs değil- ortaya konulması zorunludur.


Yasal Uyarı :
Burada yazdığım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiye kişisel görüşe dayanmaktadır. Bu görüş mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


Utkuunalist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aselsan uzun bir süre toparlanmayacak borç içinde


Arkadaşa Notum : 2002den bu yana borsada işlem yapan, son 3 yıldır da borsa eğitimi veren biri olarak size tavsiyem internette forum blog vb yerlrde okuduğunuz bilgilerin %80i çöpe atın. Kalan %20yide haber kaynaklarından araştırın ve asla tam guvenmeyin.

Inceleme kaynakları olarak türk ve dünya yatırımcıları kullandıkları kaynaklar:

tr.investing.com
www.tradingview.com
www.kap.org.tr
www.foreks.com
www.twitter.com/matrikshaber
BloombergHT yayınları
Ekonomist - Para vb süreli yayınlar (Türk Telekom GSM müşterisi iseniz e-dergi ücretsiz uygulaması ile bu dergilere bedava erişim sağlayabilirsiniz

Kaynak ve eğitim dokümanı olarak istediğiniz zaman yardımcı olmaya çalışırım. Analizimi yaptım. Borsa biraz daha düşecek malum hisselerde özellikle garan asels thy Gibi endeks taşıyan hisseler ama satmaz sabrederseniz (2 yıl sürebilir) iyi kar da alabilirsiniz olarak görünüyor.



mramra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aselsan, ev arkadaşımın görev yaptığı x fabrikasına dahi yanlış siparişten ötürü yüzbinlerce lira borçlanmış durumda. Ciddi yönetsel sıkıntıları var. Kısa vadede bir yükseliş beklemek söz konusu olamaz. Yatırımınızı unutup şu ana odaklanmanızı öneririm. Zamanı gelince o size kendini hatırlatacaktır.
Hocam sonuna yasal uyarı koymanızı öneririm zira X fabrika dediğinizi yasalara göre aciklamak zorundasiniz.

Piyasa Yapiciligina Muhalefet ve SPK kanununa aykırı bir beyanda bulundunuz. Bu borsa bilgi paylaşımı webtasarim paylaşır gibi paylaşabileceğiniz konular değildir. Kuralları ve kaideleri hem sert hemde TUM INTERNET ORTAMINDA YASAL.MERCILER TARAFINDAN IZLENEN BIR KONUDUR.

Şahsen ben TURKIYE CUMHURIYETI vatandaşı olarak sizleri uyarmayi vicdanen istedim. Lakin bu işin cezası 16bin TL den başlar üst limit yoktur ve duruma (savcının keyfi) ilaveten 3 ay ile 21 ay arası hüküm kararı çıkabilir. Yapmauin. Saygılar