Yaş 29, normal üni okumıcaz hocam. Açıktan olur belki bişeyler.
Benim birader de böyleydi, ilk yıl kars kağızman tuttu, bölüm çok dandikti hatırlayamadım şimdi, ben kayıta götürmüştüm, iki ay dayanamamıştı oraya, sonra tekrar sınava girdi yine aynı puanlar

iki yıl turizm otelcilik de çarşaf katlamayı öğrendi, sonra askere gitti. şuan işsiz
Edit; hikayenin devamı, hatırladıkça gülerim; tercihlerini ben yapmıştım, doğu sınırını komple yaz boşta kalırsam kuzenlere rezil olurum diyordu, kağızmanda yolunu kesip; "Samsunda ahmet türkün burnunu kırmışlardı, bizde burda senin burnunu kıralım mı demişler" o gün beni aradı napim abi dedi, üç bucuk atıyordu sesi , ben de bavulunu topla dedim, sonra bi saat sonrasına bilet aldım, fişek samsun... samsunda otobüsten gece 3 de inmiş "Ulan bu samsunun köpekleri bile bi başka güzel havlıyor" demiş
Haha
iyi tarafından bakın kuzenim 143 puan almış meslekten sizin yerinizde olmak isteyecek kişilerde var
Açıktan oluyor mu peki bişeyler?
Hocam benimde böyle geldi 2 sene önce canını sıkma
Sana önereceğim bölümler
Muhasebe - Çok zordur ama bi öğrendin miparayı kırarsın ben muahsebe okudum
Turizm otelcilik vsvs 2. Yıllık çoğu bölüme girersin eğer yardım lazım olursa bi pm at bakarız beraber
Aynen hacim sana pc ye geçince p.m atayım. İlk defa giriyorum tercih nasil yapılır falan bilmiyorum. Açıktan birşeyler yazıp okuyalım. Normal üni okumıcam zaten