Üzülme kardeşim... elinden geleni yaptıysan gerisi senden çıkıyor. Hakkında hayırlısı olsun.
Elimden geleni yapmadım. Her seferinde yapacağım deyip kendimi kandırdım ne yazık ki.
B sene herkese zordu senin 267 k iyi sayılır
Mantığın pek doğru değil. Dediğin mantık puan açısından doğru olabilir hani sınav zordu puanın düşük olması normal tarzında fakat benden yi yapan 267 bin insan var.
'' ailemin yüzüne nasıl bakacağım '' bu çok yanlış bir düşünce kusura bakmayın ama dünyanın sonu gelmedi ve ailende böyle düşünmeyecektir.
Çalışır seneye tekrar deneyebilirsin yada 2 yıllık gidip DGS yapabilirsin. İşin ucu sınavla belirlenen şeyler ömür boyunca karşınıza çıkacak her alanda bir sınav sıralamaya tabi olacaksınız ama bundan bu şekilde yılmak sadece sizi olduğunuz yerde tutar ileriye götürmez.
Daha yapıcı bakarak bununla neler olabilir yada seneye daha iyi nasıl olur sorusuna cevap aramanızı tavsiye ederim.
Yıl boyunca üstümde çok baskı vardı. O baskıya göre alacağım tepkileri hayal edebiliyorum. Aldığım sıralama ile istediğim bölümde bazı üniversiteler gidebilirim. Fakat ne yapacağım bilmiyorum
Kimi zaman oturdum günlerce sadece ders çalıştım kimi zaman çok fazla boş işlerle uğraştım. Vicdanın rahat mı, yaptıklarından memnun musun dersen hayır asla değilim.