Arkadaşlar bu kişi wm aracından makale yazdırıp makaleleri teslim edip tüm parayı cebine atmış ve farklı bahaneler üreterek kendini mağdur sıfatına sokmaya çalışıyor kyk yurt borcunu vs ödediğini iddia ediyor bu kimsenin sorunu değil ve ne zaman olursa o zaman öderim zihniyetini taşıyor insanlar yeterince cömert ve iyi niyetli davranarak gerekli süreyi tanıdılar ancak arkadaş her kelimeyi suçluluk iç güdüsü ile tehtit ettin hakaret ettin olayına çeviriyor şimdi sen insanları mağdur edip ödemelerini alıp harcarsan kusura bakma göreceğin muamele budur. arkadaşlar ile iletişime sahsen geçtim yarın gerekli başvuru işlemlerini yapıyorlar ayrıca neden korkuyorsunuzki wm aracında adalet önünde hesaplasmak istiyorum diye dil döküyordunuz arkadaşlar mağdur olmamak adına bu şahısı kesinlikle forum'dan uzaklaştırın emek ve hak zor kazanılan kolay kaybedilen bir sanattır.
arkadaşa forumda dedik eğer maddi anlamda cidden zor durumda isen okul yönetimine eğer okul yönetimi yoksa kaymakam vali oda olmadı gir polis karakoluna deki böyle böyle bir durum var okumak için mecburdum insanları mağdur ettim bana yardımcı olun de zaten yetkililer mağdur ettiğin kişiler ile iletişime geçip hem mağduriyetini giderirler hemde sana yardımcı olurlar inanki savcının karşısına çıkmaktan o pisikolojiyi yasamaktan daha iyidir.bu sözümü umaraım hatırlarsın geç olmadan insanlar ile iletişime geç ödemelerini yap yoksa keske dersin iş işten geçer
arkadaşın wm aracındaki konusu
https://*******.com/forum/sikayetim-...-583482-3.html