Buradaki yorumları okuyunca cidden üzüldüm. Resmen dol*ndırıcılara yol gösteriyorsunuz. Ortada bir borç varsa ödenir, ödenmezse de bunun yaptırımı vardır. Umarım burada akıl veren kişilerin kimsede alacakları kalmaz. Ödemesini alamayan arkadaş bana da ulaştı, zaten uzun süredir makale hizmeti aldığım bir arkadaş. İşini iyi yapan nadir makale yazarlarından. Hukuki boyutu nedir ne kadar sürer bilemem ama borcunuzu ödememeniz halinde bunun R10'da bir yaptırımı olacaktır.
Bilip bilmeden hakkımda d*landirici ithaminda bulunmanız çok üzücü
Bak ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. O kişi haklı sen haksızsın, sen haklısın o haksız demiyorum. Konu neyse onu konuşuyorum. Seninle hiçbir problemim yok kişisel olarak. Zaten bu olay haklının haksızın değil gerçeklerin konuşulacağı bir konu. Sen buradan aldığın cesaretle başkalarına önce paranızı söz ödeyeceğim deyip sonra ödemeyeceğim hukuk önünde hesaplaşalım diyemezsin.
https://imgyukle.com/i/adsdsadsa.k3JLtb
kadın diyor ki arkadaşlarım çay topluyor, evine dönüyor yazı yazıyor. sen bana ya yalan söylüyorsa? diyosun. evli barklı kocaman insanlar senden parasını almak için kendini acındıracak değiller ya? hadi acındırıyor diyelim para yine onun değil mi? Kişinin burada üyeliği olsa bunları ben yazmazdım. Olmadığı için aktardım.
Buradan aldığım cesaret ile değil ödeme yapacağım dediğim halde hakkımda açılan şikayet ve sonu gelmeyen tehditler sonrası yargı önünde hesaplasalim dedim. Yüce türk yargısı kimsenin oyuncağı değil. Madem oraya taşıyacaklardi taşıdılar ise şikayeti geri cekmesinler. Ki tasimadilar ben buna da eminim. 5 yıldır piyasada olduklarını iddia edip tek bir ticaret puanı dahi olmayan insanlarin dediği şeyler size doğru geliyor lakin kişisel iletişim bilgileri açık olan ben yalanciyim burada öyle mi ?