Annenin durumunu hissedemiyorum haklısınız. Lakin diyorum ki KYK paramı yatırdım, ön görmediğim şeyler oldu. Siz diyorsunuz ki anne vs vs. Bu konuların da doğruluğu ayrıca meçhul tabi. Neden bu kadar inaniyorsunuz bilmiyorum. Bana 8-10 aydır ödeme yapmayan insanlar var hocam. Hiç birini tehdit etmedim. Zor durumdadır dedim gectim. Benim dolmus parası bulamadığım günler oldu bu arkadaşlar kadar aglamadim. Güçlü kaldım. Ben ödeme yapamadım. Yapmak için kaç gündür elimden gelen ne varsa yapıyorum. Günde 10 saat staja gidiyorum. Gece geliyorum makale yazıyorum. Yemek arasında telefondan içerik girişi yapıyorum. Diyorum ki kimseye borçlu kalmayayim kul hakkı. Ama arkadaşlar inatla beni tehdit ediyor. Tehdit bak. Dediğiniz gibi 5 lira için adam bicaklaniyor. Potansiyel bir katil tarafından can güvenliğim tehlikede şu an. Bugüne kadar ne bu forumda ne de diğer forumda kimseye bu denli yanlışım olmadı. Hatta bir çok iş alıp ödemesini iade ettiğim durumlar bile oldu işi doğru yapmadım diye. Bir çok kişiden para alamadım eksik para aldım vs ama cidden bu kadar aglamadim. Sizde her şeyi bilip bilmeden avukatlık yapıyorsunuz. Diğer forumda da demediginizi bırakmadiniz. Burada da devam ediyorsunuz. Benim dediğim her şey yalan o arkadaşların her şeyi doğru mu siz bunu söyleyin bana. Neden bu avukatlık sevdası.