Dediğim gibi benim size ekstra bir ithamım yok fakat olayın iç yüzü filan gayet açık. Açık değil diyorsanız kişiyi r10'a davet edebilirim burada da şikayet konusu açar ve moderatörler inceler zaten durumu. Şunu unutmayın r10'da da kimse sizin 1 ay boyunca para göndermeyip param olunca göndereceğim demenizi kabul etmez. İşi r10'dan alıp oraya verdiğinizi düşünsek sizde zaten o kişi gibi aracılık yapmış oluyorsunuz. Kendisi ev hanımları grubu demiş. Bu yeterli bence. Evine zar zor ek para getirmek isteyen kişilerin parasına 1 ay el koyup borçlarımı ödedim derseniz size tabi efendim demeyeceklerdir.
Burada benimle tartışmanın manası yok ben yalan ya da ekstra bir şey konuşmadım. Konu ne ise öyle söyledim. Senin için hiç sorun yoksa ilk mesaj üzerinden durumu direk böyle aktarabilirdin, ama aktarmayıp benim psikolojimi bozuyorlar napabilirim demişsin.
Abicim anlamadığım konu şu wm de hanımefendinin söylediği her şey doğruda benim söylediklerim yalan mı ? Neyi aktariyorsun. Yaptığım doğru demiyorum lakin taciz edilmem ne kadar doğru ? O dönem işlerimi aracılık yöntemi ile yaptım çünkü hali hazırda aldığım işler varken bilgisayarım bozuldu. Herkes evine ekmek götürüyor okey buna lafım yok. Ben öğrenci halimle muhendislik okuduğumu da varsayarsak kimseden destek almadan okumaya çalışıyorum. Söz konusu arkadaşın eşi seni savcılığa vericem ama ödeme yapana kadar taciz edicem. Ödeme yapınca şikayeti geri çekeceğim diyor. Ben 23 yaşında bir gencim karşımdaki abi abla diye hitap ettiğim insanlar devlet kurumunu oyuncak olarak görüyor. Daha bugun telefonda hanımefendinin eşi açık adresimi isteyip yanına geliyorum dedi. Açık tehdit var ortada dimi. Benim dinim imanım para değil ödemeleri yapılacak ben borcumu inkar etmiyorum lakin bu tehditlere pabuç bırakacak bir insan değilim.