tombreldero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arkadaş haksız değil ancak hakli da değil neden derseniz.

1) elinde bir makale grubu tutuyor ve 1 liradan alıp 0.5-0.75 gibi bantlarda insan çalıştırıyor.
2) eşi sokak kabadayısı gibi davranıyor
3) bu ortamda hepimiz zor durumlar geçirdik. Bana da geç ödeme yapan insanlar oldu bu kadar olay yaratmadim.

Ve son olarak elimde imkan olsa ödeme yapacağım. Parayı toparlamaya çalışıyorum. Ve ayriyeten haksız olsam ekmek yediğim r10 da kendi sorunumu böyle afiş etmem
Dediğim gibi benim size ekstra bir ithamım yok fakat olayın iç yüzü filan gayet açık. Açık değil diyorsanız kişiyi r10'a davet edebilirim burada da şikayet konusu açar ve moderatörler inceler zaten durumu. Şunu unutmayın r10'da da kimse sizin 1 ay boyunca para göndermeyip param olunca göndereceğim demenizi kabul etmez. İşi r10'dan alıp oraya verdiğinizi düşünsek sizde zaten o kişi gibi aracılık yapmış oluyorsunuz. Kendisi ev hanımları grubu demiş. Bu yeterli bence. Evine zar zor ek para getirmek isteyen kişilerin parasına 1 ay el koyup borçlarımı ödedim derseniz size tabi efendim demeyeceklerdir.

Burada benimle tartışmanın manası yok ben yalan ya da ekstra bir şey konuşmadım. Konu ne ise öyle söyledim. Senin için hiç sorun yoksa ilk mesaj üzerinden durumu direk böyle aktarabilirdin, ama aktarmayıp benim psikolojimi bozuyorlar napabilirim demişsin.