kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler arkadaşlar forumdaki dolandırıcılara nede güzel bilgiler veriyorsunuz. Yok alamaz, yok dava açamaz. (Konu sahibine demiyorum, dolandırıcılar için diyorum yanlış anlaşılmasın.)

Geçmiş olsun. Biraz daha rica edin, en kısa zamanda ödeyeceğiniz söyleyin. Dava açarsanız ikimizde uğraşırız, biraz anlayın filan deyin.
tombreldero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilip bilmediğiniz konu üzerine wm aracında da burada da konuştunuz hocam. Yeter artık açıkçası. *********** ithamı yemekten bıktım. Hanımefendiye açıklama yaptım anlamadı kocası gün aşırı telefonda beni tehdit etti. Psikolojim bozuldu sayesinde bunu kim karşılayacak
Benim ekstra bir ithamım yok. Olan biteni yazdım sadece. Maddi olarak zor dönemler yaşadığı için 1TL'den makale yazan birinin 300 Lirasını 1 aydır göndermemeniz demek o kişinin 7 gün boyunca sabah akşam size hizmet etmesine rağmen evine para götürememesi demek. Kadın size çocuklarımızın harçlıklarını veremiyoruz zaten zor durumdayız demiş. Burada ortada kişisel bir borç yok, kimse sizi keyfi olarak zorlamıyor.

Bu devirde onlarca aile para yüzünden paramparça oluyor. Siz tüm varlığıyla 1 Liraya içerik yazan birinin emeğine konup psikolojim bozuldu diyorsunuz. Keyfiniz bilir. Benim size tavsiyem başkalarını mağdur ediyorken kendi psikolojinizden çok karşısını düşünmeniz olacaktır. O para o kişi için çok önemli olmasa zaten bu kadar zorlamaz değil mi? Siz 1 Liradan günlerce yazı yazıp daha sonra paranızı alamayıp çocuğunuza harçlığını veremeseniz hakkınızı aramaz mıydınız?