Selamlar bu soruların cevaplarını bende merak ettim ? Cevap alabilir miyiz?
@InstamUp;
1-) Temel mod takip işlemi esnasında ilgili hesap gecici takip engeli alırsa program buna nasıl bir tepki veriyor ? ıslemı durdurup iptal mi edıyor ? yoksa kendi belirlediği süre aralıkları ıle tekrar takip etmeyi mi deniyor ?
2-) X kullanıcısının 15k takipcisi var, ben bu kullanıcının takipçilerini takip etmek istiyorum, engel yememek için zamanlayıcıyı kullanarak 24 saatte 700 kişi takip et dedim. görev tamamlanınca ve ertesı gun ben aynı gorevı yıneleyınce program x kullanıcısının sürekli son 700 takipçisinimi takip ediyor, yoksa 700 +700 seklınde sırayla 15 k dan gerı gelerek tum takıpcılerınımı takıp edıyor ?
3-) X.Y ve Z hesaplarından yani takipçilerinden 500 kişi takip et dediğimde bu 3 farklı hesabın takipçilerinden toplamda 500 takipçiyimi takip ediyor yoksa her hesaptan 500 takipçimi alıyor ? ve yine sürekli son 500 takipçidemi işlem yapıyor ?
4-) Takip et panelindeki 6 numaralı baslık ''Kullanıcı hikayelerini görüntüle ve yeni takip ettiklerinizin paylaşımları görüntülenmesin'' içindeki 2 seceneğin acılımı nedir tam olarak ne işe yarıyor ?
5-) X hesabından zamanlayıcı kullanarak 24 saatte 750 kişi takıp et komutunu verdiğimde sistem 750 kişi takip işlemini 24 saate engel yemeyecek sekılde orantılı bir sekılde dağıtıyormu ?