Merhaba değerli arkadaşlar.Konuyu nereye açacağımı bilemedim, farklı bir kategorisi var ise moderatör arkadaşlar konuyu orada aktif ederlerse sevinirim.Ben geçtiğimiz aylarda bir adet wordpress kurumsal tema aldım bir arkadaşımızdan.Şimdi öyle bir durumla karşı karşıya kaldım ki, tema bir kere bir domaine lisanslandı mı, domain değişikliği yapamıyoruz.Bunun için tekrar ödeme yapmamız gerekiyormuş.Burda tema satan arkadaşları zarara sokan bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.Lisanslarda domain değişikliğini ücretsiz yapmaları daha doğru değil mi ? Yani sonuç itibari ile lisansda domain değişikliği olduğu zaman diğer domainde kullanamayız.1 ay sonra tekrar aynı parayı vermek akıl işi değil.Temayı satan kişi zaten o kişiye ödemesini yapmış bir site için.Yani siz diğer kullanıcı arkadaşlarımızın ne düşündüğünü öğrenmek istiyorum bu konuda.İnanın diğer indirme sitelerinden indirip kimsenin hakkına girmek istemiyorum açıkçası.

Bu konuda r10.net yönetiminin de burda alıcılardan taraf olması, buna bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?