@hasyer; 2.0 versiyonunu kullanıyorum şuan bir sorun var galiba hiçbir hesap verisini çekemiyor kırmızı görünüyor tamamı...
Sanırım versiyon 2 ve alt sürümlerinde bir problem mevcut.
Problemin pinterest kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü versiyon 3.0 sürümünde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
Gün içinde gerekli kontrolleri sağlayıp bilgi vereceğim.
Teşekkürler.
Bende aynısı

ilk başta dedim hesaplar patladımı sonra hepside olamaz herhalde

Hocam bi bakarsanız takip edelim.
Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım.
Versiyon 1.4 ve 1.5 teki sorun düzeltilmiştir. Bu versiyonları alan arkadaşlar özel mesaj gönderirlerse güncellenmiş versiyon olan 1.6 sürümünü kendilerine göndereceğim.
Ancak versiyon 2.0 deki sorun düzeltilememiştir ve versiyon 2 nin satışını durdurmuş bulunmaktayım.
Önceki yorumumda belirtmiş olduğum gibi problem pinterest kaynaklıdır. Programın yapısı gereği düzeltilmesi mümkün görünmüyor.
Versiyon 2.0 sürümünü alan arkadaşlara 2 seçenek sunuyorum.
1) Versiyon 1.6 sürümünü talep etmeniz halinde sizlere ücretsiz gönderebilirim.
2) Versiyon 2.0 den versiyon 3.0 sürümüne normalde 35 lira fark ödenerek geçiş yapılırken, 25 liraya geçişinizi sağlayabilirim.
@hasyer; 2.0 versiyonunu kullanıyorum şuan bir sorun var galiba hiçbir hesap verisini çekemiyor kırmızı görünüyor tamamı...
Sizin lisansınız versiyon 1.4 içindi. Versiyon 2.0 ye geçişiniz ücretsiz yapılmıştı. Güncellemiş versiyon 1.6 yı özel mesaj olarak gönderdim.
Bende aynısı

ilk başta dedim hesaplar patladımı sonra hepside olamaz herhalde

Hocam bi bakarsanız takip edelim.
Siz versiyon 2.0 sürümünü almıştınız. Gerekli açıklamaları yukarıda yaptım.