Merhaba,

Letgo da 4-5 ay önce kulaklık takasladım. Bahsettiğim kulaklıklar +500 er TL lik yoksa üstünde duracak değilim. Benim verdiğim kulaklık 2-3 ay önce alınmış orijinal beats kulak üstü kulaklık idi. Benimde o ara kulakiçi kulaklığım kaybolduğu için kulakiçi kulaklık ile takaslamak istedim. Karşı(***********) olan taraf kulakiçi kulaklık satıyordu letgo da sattığı ürünlerde lükstü. Yorumları çok iyiydi. Ürünleri takaslayalım diye mesaj attım kaynaştık. Buluştuk ürünün garanti ve faturasını getirmemişti. Bakırköyden taksime kadar gelmişti geri göndermek istemedim ürünün orijinalliğini test ettikten sonra okey çektim. Üründe çalışıyordu. Buraya kadar her şey iyi. Ben arkadaşa buluşmadan öncede kaç ay önce aldığını sormuştum: http://prntscr.com/ofqu6a

Ürün maalesef 3 senelik çıktı ve bozuldu apple store gittiğimde 2 sene geçmemiş ise yenisini vereceklerini söylediler fakat ürün 3 yılı aşkın süreli çıktı. Kişi bayağı büyük bir yalan söyledi. Numarası sosyal medya adresleri okuluna kadar her şeyi var elimde davadan bir sonuç çıkmayacağını biliyorum. Sosyal medya adreslerinden akrabalarını bulup yazabilirim sizce nasıl bir yol izlemeliyiz.

Yani kulaklık bozuldu ve garanti kapsamına girmiyor. Hiçbir yerde kulakiçi kulaklık tamiri yapmıyor. Arkadaşın büyük bir yalan söylediği ortaya bu şekilde çıktı ölü kulaklığı yeni kulaklığım ile takasladı.

Not: mesajlarımı gördü cevap yazmıyor.