Merhaba arkadaşlar, yeni kurmuş olduğum, hiç içerik ve başlık olmayan dekorasyon fikirleri siteme editör arıyorum. Beklentilerimi, isteklerimi aşağıda belirttim. Anlaştığımız arkadaşla kafamıza takılan soruları, varsa farklı detayları yine konuşuruz.

• Güncel başlıklar editör tarafından belirlenecek. (İstediğim bir başlık olursa 1 gün öncesinden belirteceğim)
  • Hem görsel (onedio tarzı), hem kendin yap (evde dekoratif kütüphane yapımı vb.), hemde farklı bilgilendirici (dekorasyon, tasarım, kendin yap vb.) yazıların yer almasını istiyorum.
  • Kesinlikle revize vs. gibi beklentilerim olmaz. Bir sorun görürsem kendim düzenlerim (bu durumu belirtirim) olumsuzluklar devam ederse o güne kadar ki ödemeyi yapar, çalışmayı sonlandırırım.
  • Yazılar, görseller, vs. taslak olarak kaydedilecek, kesinlikle paylaşılmayacak.
  • Makaleler 300 kelime olacak. Günde 1 içerik ilk etapta işimi görecektir. İlerleyen günlerde içerik sayısı arttırılıp duruma göre yeniden fiyat konuşulacaktır.
  • Daha önce dekorasyon içeriği hazırlamış yada editörlüğü yapmış yazarlar öncelikli tercihim olacaktır.
  • Ödemeyi haftalık olarak, iş + sonra ödeme şeklinde yapacağım. Hizmeti almadan ödeme yapmayacağımın özellikle altını çizmek istiyorum.

İlgilenen arkadaşların, sadece yakın zamanda yazdıkları dekorasyon sitesi (yazısı) referanslarını ve istedikleri ücreti pm ile iletmelerini rica edeceğim.