Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım koltuk çok eski sırtı artık yok denilecek seviyede. Bu yüzden koltuk arayışına girdim. İnternette baktığım zaman xdrive 1453 serisini gördüm fakat boyunluk kısmı sabit ve bi yerden sonra rahatsız edeceğinizi düşünüyorum. Bu yüzden xdrive akıncı ve rampage kl-r25 crown arasında kaldım. "Boş yere bu kadar para verme" diyen arkadaşlar varsa onlardan da koltuk önerisi bekliyorum. Boyum 177 kilom 75.

Kulaklık önerisi bekliyorum sizlerden. Bilgisayar başında çalışırken etraftaki seslerde izole temiz bir müzik dinlemek istiyorum. Kulaklığa da çok para vermek istemiyorum. Genelde geceleri çalıştığım için pek ses olmuyor. Şu an düşündüğüm James Donkey 710 yada 712 serisi.

Bu aralar mekanik klavyeler çok hoşuma gitmeye başladı ışıklı olanlardan. Yazılım için tavsiye eder misiniz ? varsa önerilerinizi almak isterim. Mekanik klavyede tuşlar eksik olmamalı. Genelde z tuşunun yanında bulunan "< > |" tuşu yok. Şu an kullandığım logitech k270 serisi tuşlar çok yapışık.

SAMSUNG LC27F396 27" monitörüm var. Büyük ekranlarda çalışmayı seviyorum. Bilgisayarım lenovo y520 legion. Aynı monitörden bir tane daha almak istiyorum. Bu şekilde 2 monitör ile çalışacağım. Fakat tek hdmi çıkışı olduğu için "usb-c to hdmi" ile ikinci ekranı bağlayablirmiyim ? internette bu kabloyu buldum işe yarar mı ?

Yukarıda yazdıklarım için sizlerden öneriler bekliyorum. Aldığım ürünleri uzun yıllar kullanan biriyim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.