MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Artık buraya yazayım dedim derdimi. Bilinçsiz, sorunlu müşterilerle uğraşmaktan sıkıldım.
Pazaryerlerinde avize satışı yapmaktayız.
İki adet avize almış. İade işlemi başlatıp, iade sebebine e-27 duy değilmiş, açıklamalarda yazmıyormuş. Yazmış.

Ürün açıklaması da böyle.

Siyah tek ton avize alıp, siyah tonunu beğenmedim diyen mi, altı kapalı avize alıp, buna ampul takılmıyor diyen mi -üst kısmından takılıyor-, kargoya geç verdik diye iade eden mi -bize verilen süre içinde kargoya verdik. Ertesi gün kargoya verilir diye bekliyorlar-, aldım eşyalarımla uyumlu olmadı diyen mi, cam desenini beğenmedim diyen mi, ürün gittikten sonra almaktan vazgeçtim diyerek direk geri gönderen mi -iade işlemi yapmadığı için 2 kat kargo ücreti- ne ararsan var. Çoğu üründe kârlar minimum seviyelerde rekabet açısından. Bazılarında 1-2₺ kaldığı oluyor. Ama şöyle sebepler gördükçe insanı tüm işten soğutuyorlar.

Benzer durum yaşayanlar var mı merak ettim. Sizlere de sormak istedim.
ohoookurtulduguma hala sevınıyorum,siz hiç aynı müşteriye 3defa kapıda ödemeli gonderıpde 3ununde ıade oldugu gönderınız oldumu?hemde mobil alan?urunden kazanacagın para 5tl,10 tl,mobıl alan kargo ucretı 21 kusur tl

dayım öldü,babam öldü cenazem vardı,vsvsvs