Geçmiş yıllardaki tecrübelerime dayanarak size bir akıl vereyim, internetten mal satmayın, hizmet satın. Kapıda ödeme sistemini kullanmayın, büyük toptancı değilseniz asla ve asla ürün satışı işine girmeyin. 5 lira için ciğeri 5 para etmez insanlar ile vaktinizi harcamayın. Birkaç yıl öncesine göre bile kat be kat düşük kar marjlarına kat be kat fazla çalışmak zorunda kaldık, bu insanlar neden bu kadar cıvıdı bilmiyorum, ne ticaret etiği var ne ahlak diye birşey var şuan piyasada. Şuan internet siteme gelen siparişleri elimde olduğu halde iptal ediyorum, burdan 1000 km öteye ürün göndereceğim de 10 lira para kazanacağım.. Kargocu benden çok kazanıyor zaten neden hizmet vereyim gerizekalı olmaya gerek yok. Birkaç muhteşem bilinçli müşteri damlayıp "yow senden esnaf olmaz yow" diyebilir her an, tedirgin tedirgin yazıyorum bunu da buraya. Gel sen esnaf ol ben de muhteşem bilinçli müşteri olayım güzel kardeşim, ne diyebilirsin ki. Geçen gün arkadaş trendyoldan 3 tane ayakkabı sipariş etmiş, biri 42 biri 43 numara diğerinin de rengi farklı ama hepsi aynı ayakkabı. Dedim hayırdır olay ne ? Olanı alıp diğerlerini iade edicem. Müthiş ticari ahlak, mükemmel bilinç. Hedefi tam 12den vuran üstün bir zeka. Bana aynısını yapsa sopalarım affetmem. İyi ki bu işlerden vazgeçtim, ömrüm tövbe haşa en az 5 sene uzamıştır.