muhammed
avize satışını istanbul ici adrese teslim ve montaj ücreti alarak yapmayı denedin mi?
bu tarz bir sistem yapabilirsen faydasını görebilirsin iade oranın azalır artı montaj bedeli karlılığını arttırır tek duylu 20 tl 2-3 duylu 50 tl gibi montaj bedeli belirle.
hatta yeri gelir aynı gün teslimat yaparsın koçan fatura ile satışı yapip faturanı kesersin muhasebe dönüşleri de iyi olur
Bazen yakın yerlerde oldu mu elden teslimat yapıyoruz acil durumlarda. Ama özellikle İstanbul'da teslim ve montaja girersek çıkamayız. Biz Sultangazi'deyiz. Adam Şile'de veya Büyükçekmece'de çıktı mı masrafı ürünü geçiyor. İstanbul içi ulaşım da sıkıntı.
Tüketici daima haklıdır.
Her ne kadar tüketici problemli deseniz de satıcı da problemli olabiliyor, çoğu üründe açıklamalar eksik yazılmış, eğer sen sırf daha ucuza satış yapmak için açıklamalar vb. gibi ürün detaylarıyla ilgilenmezsen bunların olması normal.
Ürünü alıyorsun, adam açıklamasına bir ton teknik bilgi girmiş, bir bakıyorsun alakasız bir ürün geliyor. Gelen ürün mesela 1 lira, ama ödenen fiyat 3 lira. Gel de bu satıcıyı sev.
Aynı tuzağa belki yüzlerce kişi düşüyor, işte bu yüzden tüketici haklı. 1 satıcı 100 tüketiciyi kandırabiliyor.
Ayrıca hem iyi bir satıcı olmak istiyorsanız da, iade gibi şeylerle işi uzatarak yaparsanız zaten bu iş gitmez. Tüketici belirli şartlar içerisinde 14 gün içerisinde koşulsuz olarak ürünü iade edebilir. 3-5 kuruş için tüketiciye iade dediği anda saldırıya geçerseniz zaten sektörde yer edinemezsiniz.
Bunları hesaba katmanız lazım.
Biz kaynaklı bir hata oldu mu telafi etmeye çalışıyoruz zaten. Üstteki bir alıcı yazmış. Karımdan izinsiz aldım diye iade yapıyorum. Bunun gibi bir saçma neden daha görmedim. Açıklamalarda her şeyi yazdığımız halde aynı soruları soran oluyor. Satıcılık bir şey yok, tüketicilik bir durum.
Hocam bahanesi olmasa bilr 15 gun iade hakki var diye biliyorum
Bence bahanelere takilmamak lazim
İade hakkı var, eyvallah. Ya ticaret ahlakı?