Ben şahsen ödevlerin başkaları tarafından yapılmaması taraftarıyım. yeri gelmişken fikirlerimi yazmak istedim.
Şöyle ki, eğer bu öğrenci bu ödevi kendi araştırıp çözüp öğrenip yapamayacak veya yapmak istemeyecek bir durumdaysa neden bu bölümü okuyor? ya bölüm değiştirmeli ya da üzerine gitmeli işin.
"işsiz mezunlar" konusuna bir de bu yönden bakalım. ben de bir çok arkadaşımın ödevini yaptım daha önce ama hata olduğunu düşünüyorum.
ödev yetişsin de daha sonra bir şekilde geçilir, ödev olsun da bir sonraki sefere kadar öğrenir kendi yapar gibi bahaneler de bence mantıksız. arkadaşlar,üniversite okumak, daha doğrusu okul okumak çok güzel bir imkan. güzel bir tercih yapıp insanın kendine en yakın, yapmayı en çok istediği bölümlere falan gitmesi gerekiyor. gidemediyse, hatanın neresinden dönersem kardır diye düşünmesi gerekiyor. okulda öğretilmeyen şeyleri ödev olarak istiyorlar konusunu da geçerli bulmuyorum. okulda öğretilse ne olacak ki? ben anadolu lisesi mezunuyum yazılım şirketim var. iyi veya kötü bir şeyler yapıyoruz bilmediğimizi öğreniyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz falan ama, bende olmayan bu imkan bu ödevi isteyen öğrencide şuanda var. neden kullanmıyor?
nacizane içimi döktüm, rahatladım
iyi forumlar herkese.
Üstadım size katılmakla beraber yazılım alanında hiç bir bölüm okumayarak bu günlere ben araştırarak ve bol bol proje yaparak (10 k) kendimi geliştirdim ve hali hazırda yeni teknolojiler ile geliştiriyorum. Arkadaş biraz araştırsalar ve çok azda mantık olsa yapacaklar ......