Eğitimleriniz çok başarılı olduğunu siz söylüyorsunuz. Ben genelde alıcıların ne söylediğine bakarım. Ben şimdiye kadar kimsenin ben bu işi yapıyorum da şu yönlerim eksik dediğini hiç duymadım görmedim, işitmedim.
Siz bildiklerinizi yüzde yüz öğretiyorum diyorsunuz ya bu hiçbir bilimde daha ispatlanmadı. Hatta bunun bir akademisyenin yanında söyleseniz bu cümleden sonra sizin söylediğiniz hiçbir şeyi dikkate almaz.
Bugün bu kadar kendinize güvenmeniz nedeni arama sonucundaki sıralamanız. Biz de insanlar buna bakar. Bu adam ilk sırada çıkıyor ya her söylediği doğru, her dediğini yapalım. Bunu birçokları fırsat bildi. Seo paketleri, backlink paketleri, hediye paketleri ne buldularsa insanlara sattılar. Şimdi bunlar tükendi. Konferanslar, özel dersler verilmeye başlandı. Bunu sizin için söylemiyor genel olarak bir değerlendirme.

Eğitimler konusunda şunu söyleyeyim. Google yıllarca birçok veriyi depoladı. Artık ne düşündüğümüzü biliyor. Hangi yemekleri sevdiğimizi, en son ne zaman sinemaya gittiğimizi, en yakın arkadaşlarımızı. Yakın zamanda arama sonuçları bireysel olacak. Yani ben bir kitap araması yaptığımda benim en sevdiğim kitaplar listelenecek. Siz arama yaptığınız da sizin sevdiğiniz kitaplar listelenecek. Arama sonuçları bu yöne doğru gidiyor.

Bugün bir siteyi geliştirmenin yolu Google Analiz verilerini okumak, doğru anlamlandırmaktır. Ben Neil Pathal yazısını okuduktan sonra vay be demiştim.

Çok şey yazabilirim benim beklentim sizden eğitim alan bir kişinin vay be ben şunu bilmiyordum öğrendiğim dediği bir şey olsun.

Video seyrettim hepsi güzel şeyler öğrendik diyor. Arkadaş ne öğrendin. Adam camiye gidiyor hoca diyor çok güzel konuştu ne konuştu diyorum vallaha güzel konuştu diyor. Buna benziyor