LANCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizin kadar umutlu değilim eğer bu sistemi Rusya gibi bir ülke veriyorsa bunları çok kısa sürede yok edebilecek teknolojiyi üretmiştir zaten. Ayrıca bu silah sistemi satın alınabilir hale getirilmiş versiyondur. Yarın öbür gün Yunanistan'da satın alabilir başka bir ülkede satın alabilir. Tamamen kendi teknolojimizle üretmediğimiz bir silahı satın almak beni umutlandırmıyor ne yazık ki. Bunlara harcanan paralar yerine kendi teknolojimizi üretebileceğimiz tesisler yapılabilir veya var olanlar geliştirilebilir.
dostum aynı şeyi savunuyoruz ama sadece şurasını kaçırıyorsun

biz zaten atılımlar yapıyoruz ve hava savunma sistemi geliştiryoruz ancak! s400 teknolojisine ulaşmamız en az 5 yılımızı alır, rusya bile 45 senedir ancak araştırıp deneyimleyip yapabildi ve hala bitmiş değil, biz burada akıllılık edip teknolojiyi satın alıp hızlı gidiyoruz aynı zamanda erkenden bir savunmamızı sağlamlaştırıyoruz, s400 tamamen kendi kontrolümüzde kullanılcak şaun akdenizde dönen dolaplar için can kurtarıcı bir silah oldu bizim açımızdan çünkü yunanistanın daveti ve ortak etmesi ile 40 tan fazla ülke ve petrol şirketleri oraya çöreklendi ve dahası türkiyeye baskı ve tehdit yapılıyor, kimse farkında değil s400ler kurulduğunda akdenizde bizden habersiz uçak uçamayacak şaka değil bizden izin almadan uçak uçuranın uçağı düşer dostum bizim akdenizde ki doğalgaz olayları millete yeterince anlatılmıyor savaş an meselesi orada bunu kimse ciddiye almıyor top yekün devletmizi desteklememiz gerek çünkü

türkiyenin her yıl cari açığı 50 milyar dolar
orada ki doğalgaz rezervi her yıl 150 milyar dolar yanı sen her sene 100 milyar dolar fazla gözükecek kasanda ve bu bir beka meselesi sırf bunun için savaş çıkarma peşindeler

yunanistanda her gün turkiye ile savaş stratijileri tartışılıyor saldıralım artık diye

yeni seçilen başkanları bile kaybeden başkanı, türkiyeye saldırmıyor diye eleştiriyordu. olay ciddi milli varlığımıza el koyuyorlar. s400 ciddi bir caydırıcı olucak, s400 teslimatı 2020 yılında yapılcaktı erdoğan erkene çekti