Aveo kullanıyorum 5 senedir 1 gün parça sorunu yaşamadım 5 sene öncede Türkiyeden çekildi parçasını bulamazsın diyorlardı 5 sene geçti hala aynı terane. Daha geçen hafta vizeye gittim 2 ağır kusur çıktı tamircim söktü parçaları gittik opele aldık geldik taktı geçti vizeden. Parça konusuna takılma opel parçası satan her yerde var. Araç konusuna gelince ağır giden bir araç sebebi de bu söylenti. Cruze yakışıklı araba aynı paraya aynı kasa aynı iç tasarımlı başka bir araç bulmanız neredeyse imkansız. Cruzenin gögüslüğü vs harika kasası güzel. Ben aveo satıp cruze almayı düşünüyorum. Cruzede duyduğum en ciddi sorun ki yukarıda arkadaş da yazmış motor ile kasa uyumu pek iyi değilmiş. Kasa biraz ağır motor biraz zorlanıyormuş diyorlar ama ben yinede 5 senedir chevrolet kullanan biri olarak bu paralara alınabilecek en uygun araba olduğunu söyleyebilirim ve size en büyük tavsiyem kimseye sormayın bir şey. Arabayı beğendin mi ? evet ise git yakından bak yine içine sindiyse ekspertize götür yine içine sindiyse parasını ver al getir kapına koy ali parçası yok demiş veli motoru bozuk demiş aldırma. Çok uzatmıyım baştada dedim 5 sene önce aldım ilk gün adamın biri parçası yok niye aldın dedi 5 sene geçti 1 gün parça sorunu yaşamadım.Herkesin her konuda bir fikri var burası Türkiye sende çok iyi biliyorsun.