kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok var öyle. O kadar aptal insanlar var ki . Bir çoğunun yüzüne aptallığını vurmama rağmen Aptallıklarını kabul'de etmiyorlar.

Sen o adama açıklama'da E-14 yazıyor dersen o adam sana . E-27 değil diye bir yazı yok der.
Onu düşündüm bende.
Bu ürün E-14 duy ampul kullanılmaktadır. E-27 duy kullanılmaktadır. Diye yazmam lazım diye galiba.

CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adama malı gönderiyoruz eşek kadar alıcı ödemeli yazıyor aldığı malda 5 tl -10 tl bandında. neyse paketliyoruz gönderiyoruz sonra kargoyu kabul etmiyor neymiş para istemiş. ulan zaten poşetli kargo 8-9 tl o fiyata nasıl ücretsiz kargo olsun kuş kadar beyin yok mu sende diyemiyorsun tabii paşa paşa dönüş kargosunu da ödeyip zarar ediyorsun. beğenmedimlere,vazgeçiyorumlara zaten hiç girmiyorum adam aynı malı 3 yerden sipariş edip en önce geleni alıyormuş meğer olaya bakar mısın ?

giyim sektöründe falan durum hepten betermiş adamlar sipariş verip 3-4 gün giyip kullanıp iade ediyormuş.bunları yapanları allah ıslah etsin , sorsan herkes üç kağıtçı satıcılardan yakınır ama müşterinin üç kağıtçısını kimse düşünmüyor.

he şunu da ekliyeyim kardeşim sende zarar etmek istemiyorsan o iade ihtimallerini,riskleri fiyatın içine göm diyenler oluyor. o zaman 10 liraya aldığımız malın fiyatı + kar + komisyonlar + kargo +iade riski derken 2 katını geçiyor .yazık değil mi düzgün bir şekilde satın alan insanlara ? onu geçtim ben sana sen bana mal satıyorsun bu şekilde olunca kim kazanıyor ? sen mi ben mi ? hayır ikimizde zarar ediyoruz. iki kazanan var onlar da komisyon alan siteler ve kargo firmaları.
Dediğiniz gibi riskleri, iade ihtimallerini içine gömdüğümüzde hem fiyat çok yükseliyor hem satılmıyor.

minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelmez mi... bir dönem oto lastik satıyordum. Biri üretim tarihinin haftası 21 olduğu için iade etmişti. Neymiş sevgilisiyle tanışma tarihiymiş. 1 takim lastik kargosu 80 lira. Güler misin ağlar mısın. ..
Bu kadarını yaşamadım hocam. Böyle bir şeyler gelseler karşıma muhtemelen rahat durmazdım.