Gelmez mi... bir dönem oto lastik satıyordum. Biri üretim tarihinin haftası 21 olduğu için iade etmişti. Neymiş sevgilisiyle tanışma tarihiymiş. 1 takim lastik kargosu 80 lira. Güler misin ağlar mısın. ..
adama malı gönderiyoruz eşek kadar alıcı ödemeli yazıyor aldığı malda 5 tl -10 tl bandında. neyse paketliyoruz gönderiyoruz sonra kargoyu kabul etmiyor neymiş para istemiş. ulan zaten poşetli kargo 8-9 tl o fiyata nasıl ücretsiz kargo olsun kuş kadar beyin yok mu sende diyemiyorsun tabii paşa paşa dönüş kargosunu da ödeyip zarar ediyorsun. beğenmedimlere,vazgeçiyorumlara zaten hiç girmiyorum adam aynı malı 3 yerden sipariş edip en önce geleni alıyormuş meğer olaya bakar mısın ?
giyim sektöründe falan durum hepten betermiş adamlar sipariş verip 3-4 gün giyip kullanıp iade ediyormuş.bunları yapanları allah ıslah etsin , sorsan herkes üç kağıtçı satıcılardan yakınır ama müşterinin üç kağıtçısını kimse düşünmüyor.
Olaylara bak..
Daha önce bende araştırdım, gerçekten rekabet yüzünden kar oldukça düşük. Allah yardımcınız olsun.