Hocam araç profesörlerine bakarsan kusura bakma ama eşek bile almazsin sorsan bir kere aracın direksiyonuna geçmemiş adam maşallah arabanın en uc noktasında ki civatayi dahi biliyor.
Hocam hangi araç olursa olsun aklına yatiyorsa al
Arac hakkın da ufak bilgi vereyim 2010 modeller 113'luk tavsiyem 124'luk olanlara bakın daha seri daha atikdir. Cruze araçların pek bilinen kronik sorunları yoktur kullanıcı hatasından oluşan sorunları saymazsak.yakiti benzinde 45 krs LPG de 35krs şehir içi uzun yolda yakıt daha düşüyor. Şahin ,wv bora ve benzeri araçların da üretimi yok ama sanayide hepsinin parçası var sonuçta fabrikaya ortak olmuyorsun binmek için araç alıyorsun kim parçası yok diyorsa PM atsın 50 model Chevrolet parçasını bile temin ederiz

subap sorunu yoktur yanlış LPG montajı vardı ki bu Cruze has bir sorun değil Opel Renault ve bir çok benzinli araç sorunudur Google amcadan arama yaparsanız görürsün bir çok LPG montajı yanlış yapılmış araçta olan sorunlardır. Gitmiyo diyenler var neyi gitmiyor ? Bastın mı ibre 220 görüyor yiyeceğim trafik cezasını ödeyecek babayiğit çıkarsa şimdi çıkar otobanda video çekerim hem rampada bayılan bir tek Cruze değil ki Opel de bayılıyor Honda da bayılıyor çıkacağın rampayi 4 yerine 5 ile çıkarsan en babası araç yine tıkanır velhasıl kelam aklına yatıyor ise İstanbul Ankara gibi şehirlerde Cruze uzmanları olan sanayici arkadaşlar var onlara gösterip gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araçtır ha bu arada iki tane sattım üçüncüsüne biniyorum bununda alıcısı hazır sattım desem bu dk gelip alacak adamlar var 👍