bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sana yardimci olmak adina yaziyorum cpanele telefondan baglanarak maili kolayca degistirebilirsin.
Durum cpanel den değil hocam, eklentiye atanan adminden

AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette köle değiliz. Fakat bu sektörde bu tipler her zaman olacaktır. Bunlara karşı dikkatli olmalısınız ve kesinlikle ciddiye almamalısınız. Sizin ticaret ahlakınızı sorguluyorsa işi eksik teslim ettiğinizi düşünüyorsa ve söylediklerinizi umursamıyorsa şikayet kategorisinin linkini atın ve engelleyin. Hiç muhatap bile almayın. Üslubu bozuk, nasıl konuşacağını bilmeyen, insana ve emeğe saygısı olmayan, bir sorun yaşadığında bunu insan gibi ifade edemeyen insanlarla kesinlikle çalışmam, iş ilanlarına teklif dahi göndermem, çalışmışsam ikinci defa asla çalışmam.

Size başımdan geçen kısa bir olay anlatayım. Bir müşteri için webview uygulama yaptım, film sitesi içindi. Uygulamayı yaptık sağ salim teslim ettik. 2 Gün sonra gece 12'de mesaj attı hoca hayırdır uygulamaya reklam koymuşsun onu kaldır yoksa şikayet konusu açarım diye. Dedim uygulamada reklam yok, hiç eklemedik bile varsa yoksa sizin reklamınız nerde reklam var. Adam hala bozuk üslupla konuşmaya devam ediyor. Vay efendim uygulamasını zar zor buralar kadar getirmiş de ben onun uygulamasına kendi reklamımı eklemişim de bilmem ne. Film sitelerini bilirsiniz, bir yere tıkladığınız zaman otomatik açılan reklamlar vardır. Herifin kendi sitesine ne reklamı koyduğundan haberi yok. Tarayıcıdan siteye girdim aynı reklam gözüküyor. Sonra başladı özürler, kusura bakmalar. Dedim kusura bakarım, bir sorun yaşarsınız eyvallah fakat bu üslupla söyleyemezsiniz. Size uygulama konusunda daha fazla destek veremem.

Aradan 3-4 hafta geçti bionluk üzerinden biri mesaj attı webview uygulama için. Baktım kullanıcı adı aynı profil resmi aynı Direkt engelleyip geçtim muhatap bile almadım. 1.5-2 ay sonra ise başka biri film sitesi için uygulama yaptırdı. Uygulamada ufak bir sorun çıktı mail göndermesi gerekiyordu. Baktım önceki kişinin mailinin aynısı

Kısaca siz işinizi iyi yaptıktan sonra bu tarz laubalilikler yapanlar kaybeder. siz kaybetmezsiniz. Engelleyin geçin. Muhatap dahi almayın. Siz başkasından iş alırsınız fakat o aynı işi kaç kişiye yaptırabilir?
Benim için içinizi açtığınız için çok teşekkür ederim hocam, işte bu yüzden her konuma r10 ailesi olarak başlıyorum