hocam çok haklı bir serzenişte bulunmuşsunuz bazen hepimizin başına geliyor bu konu. Hep birlikte iş yaparkende yaptırırkende daha dikkatli ve hoşgörülü olmalıyız birbirimize saygı göstermeliyiz.
Çok katılıyorum hocam, fakat biz köle değiliz, para veriliyor diye iş bittikten 2 gün sonra yapacaksın yapmak zorundasın gibi köle yerine konulup şehir dışındayım, bilgisayar yanımda yok, dönünce düzeltelim dememe rağmen hala köle yerine konuldum.
Şu şikayet konusunu açın kimmiş bilelim de iş yapmayalım hocam

.
Öte yandan ister 5tl ister 500tl versin kimse kalkıpta size bu denli laflar söyleyemez. Aslında ticaret ahlakı olmayan;
Çalıştığı kişiye köle muamelesi yapanlardır.
Büyük babanız için de çok geçmiş olsun hocam, aksi bir durum yaşanmaması dileğiyle. Para elbet bulunur önemli olan sağlık ve insanlık

.
Aynen öyle hocam, tamam para veriyorsunuz yapmak ZORUNDAYIZ çünkü öyle anlaşıyoruz bunda sorun yok, iş bittikten 2 gün sonra şehir dışında olmama rağmen hemen şimdi yapacaksın denilmesi ne kadar doğru bilmiyorum, üstelik istediği işlem 30 saniyelik bir işlem ve yanımda bilgisayar olmadığı için yapamıyorum, aslında yapmama hakkım da var çünkü iş bitti ve herşey istendiği şekilde ayarlandı (fazlasıyla) bunlara rağmen böyle yapılması ne kadar doğru bilmiyorum. Büyük babam için de sağolun hocam