Merhaba sevgili r10 ailesi, bugün birazcık sinirlerim bozuk paylaşmak istedim, büyük babam kalp ameliyatı olduğu için şehir dışına çıktım, ve yeni iş tekliflerini de bu yüzden geri çevirmek zorunda kaldım fakat önceden yaptığım işten (adını vermek istemiyorum direk video kaydını admine göndermeyi düşünüyorum) anahtar teslimi site yapmıştım ve tüm ayarlarını eksiksiz bir şekilde hatta fazlasıyla yaptım, forum kurulacak teklif al özelliği yapılacak dendi onu da sıkıntısız bir şekilde yaptım ve maile gitmesi gerektiğini istediler. Teklif almak için form doldurulduğunda admin mailine gidecek şekilde ayarladım ve iş veren ile görüşüp hangi mail olacağını sordum ve maili söyledi fakat iş veren site sahibi değil büyük ihtimalle aracı veya arkadaşının daha sonra , aradan bir gün geçti şu maile olacak o maili yanlış vermişiz denildi, dedim ki tamam şehir dışındayım döndüğüm de değiştireyim oysaki herşeyi bitmişti sitenin ve diğer anlaşma dışındaki site için de ücretsiz ssl kurmuştum bunca şeye rağmen bugün beni köle yerine koydu ve yapmak zorundasın, yapacaksın, r10 da onlinesın (telefondan giriyorum), dedim ki telefondan giriyorum, bana dedi sen yalancısın, ticaret ahlakın yok, tüm konuşmayı videoya aldım ve şikayet konusu açmak için eve gitmeyi bekliyorum. Sorum size şu, biz köle miyiz?

(Sinirden ve telefondan yazdığım için yazım hatası olabilir, bunun için affınıza sığınıyorum)