Konu
Instagram organik takipçi kasma 2019
14-07-2019, 13:30:16
orhanbektas
Neden organik takipçi kasayım ; organik olarak kazanacağınız takipçiler panelerden aldıgınız takipçilerdenn yüzlercek kat daha iyidir.
Örneğin
Bir panelden 5k takipçi aldınız ama organik olarak kazandığınız bu 100 takipçi instagram sayfanız için daha yararlı olacaktır ve daha fazla etkileşim alabileceksiniz.
peki organik takipçiyi nasıl kasacaksınız.
size çok basit tüyolar vererek kendim dahil kulandığım en iyi organik takipçi kasma yöntemlerini gösterecem
en başta sayfanızla alakalı bir slogan bulun akılda kalıcı olsun. Ve dikkat çekici bir profil fotografı hazırlayın
bunları yaptıktan sonra sayfanıza en çok benzeyen sayfaları takip edin gönderilerin altına sloganınızı yazın değişik ilgi çekici yorumlar yapın.
veya dilerseniz bir otomatik instagram otomatı kulanarak sizin yerinizi küçük bir ücret karşılıgında bütün işlerinizi o yapsın. bu size takipçi satın almaktan daha çok fayda sağlıyacaktır.
Hasthag kulanın maximum 8 tane hasthag kulanın bu olayı fazla abartmayın, özgün olun paylaştıgınız fotograflar kaliteli olsun, takipçilerinizler etkileşim halinde olun.
keşfete çıkmaya çalışın instagram algoritması çok sık değişmektedir ve en güncel 5 dakika içinde aldığınız beğeni , yorum ve kaydetme oranlarına göre keşfete çıkarsınız özgün olmakta önemli tabi.
keşfete çıkmak için başka bir yöntem ise keşfet gruplarına katılın. Bu gruplara katılmayacaksanız veya keşfete çıkamıyor iseniz hesabınızı gizli yapın insanlar sayfanızı içeriğiniz merak etsin
özgün postlar paylaştıgınızda gönderinizin üzerine sayfanızı yazın bir imzanız olsun başka biri bu gönderinizi paylaştıgında sizin sayfanızdan alınıdığını bilecektir bir kere karşısına çıks hatırlamaz ama bir kaç kez sizin gönderinizi gördüğünde sizin sayfanıza girip sizi takip edecektir.
instagramda fenomen sayfaları takip edin örneğin benim kendim yaptığım bir yöntemdir mesela çağrı taner veya amg'yi takip edin ve 5 dakka sonra takipten çıkıp Tekrar takip edin bu şekilde 5 dakikada en az 20 - 30 tane takipçi kazanabilirsiniz
takipçilerinize önem verin Storylerinizde takipçilerinizden bahsedin onlarla samimi olun . anketleri kulanın gereksiz storyler paylaşıp insanları sıkmayın.
Tüm bunları yaptığınızda kesinlikle emeğinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. bu yöntemler ile 1k takipçi kazansanız bile 10k - 100k takipçiden daha fazla yararı olacağınıza emin olabilirsiniz.
KAYNAK