KYD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu forumdan, instagram beğeni ve takipçi arayanlara sürekli yorum yapan biri var misal, adını vermek istemiyorum. Adam servis fiyatını 7-10tl'den yazıyor bir de utanmadan "ANLIK" servis yazıyor. Sipariş veriyoruz 2 günden önce gelmiyor. İade diyoruz, sanki iade kelimesini ilk defa duymuş gibi tepki veriyor. Kesinlikle böyle insanlarla çalışılmamalı. Süre ne ise onu söyleyin, sıfır sıkıntı. Ancak herkes kelime kaşarlığında. 1k beğeniyi 10liraya vereceksin, bir de kelime kaşarlığı yapacaksın.. Valla bu sistemler komple kapansa da olur, en aızndan böyle insanlara maruz kalmayız.
ifade etmek istedigim konulardan biride budur.. böyle birsey yapiyorsaniz sifir hata veya sorunsuz iade politaki uygulamalarini isterim.. ayni siparisi 2-3 defa giriyorum yemin ediyorum. söyledikler su.. siparisiniz islemde.. dalga mi geciyorsunuz diyorum.. yetkili kisiye iletiyorum.. ne oldu siparisim diyorum.. siparisiniz islemde.. yani anlayacagin.. ya isguzarlik yapiliyor yada gercekten ciddiye almiyorlar. cünkü kisiler sisteme para yatirdigi parasini iade alma gibi bir sansi olmuyor maalasef... bu haksizlarin derhal giderilmesini isterim..

Benny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak etmeyin 2haftaya yine düşer 1-2 tlye her güncelleme geldiği gibi ilkten millet kopartıyor sonra baktın diğer smmler düşürüyor mecubur onlarda düşürüyor
düsmesi ve cikmasindan ziyade etraftaki lamer ve dolandiricilar temizlensin en güzeli .. ve panelcilerin insanlari magdur etmesinler. iade süreleri uzatarak ceplerini doldurmasinlar ..